Bruidstaart Toppers

Maak je bruiloft echt persoonlijk met een gepersonaliseerde bruidstaart topper! De toppers kunnen worden gemaakt van hout of acrylaat en maken de mooiste dag van je leven nog een klein beetje specialer!

Gepersonaliseerde taarttopper Mr Mrs

Houten geboorteposters

Leuk om te geven en om te krijgen: een uniek kraamcadeau met naam! Een houten geboorteposter is hét cadeau voor kersverse ouders. Onze houten geboorteposters zijn uniek en kunnen natuurlijk gegraveerd worden met eigen informatie dus het is een écht persoonlijk cadeautje.

Gepersonaliseerde Houten geboorteposter - Kraamcadeau met naam - "Welkom op de Wereld"

Houten ornamenten

Houten ornamenten, gegraveerd met een gepersonaliseerde tekst. Ieder ornament is te personaliseren met je eigen informatie en de ornamenten zijn er in verschillende stijlen en maten en voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er ornamenten om te geven bij bijvoorbeeld een huwelijk, tijdens de kerst of een housewarming

Houten Ornament "Hondenpoot met Naam"
previous arrow
next arrow
Slider
taartopper-voornamen-mdf
TaarttoppersVeel kleuren en designsBekijk allemaal
kraamcadeau_met_naam_van_hout_closeup
Houten geboortepostersEen écht uniek kraamcadeauBekijk allemaal
Gepersonaliseerde ornamentenVoor diverse gelegenhedenBekijk allemaal
Gepersonaliseerde snijplank - Voornamen met hartjes
Gegraveerde snijplankenVerschillende formated en designsBekijk allemaal

Bij ons draait alles om het personaliseren van toffe items. Want laten we eerlijk zijn: Wat is er nou leuker om te geven of krijgen dan iets wat écht persoonlijk is en helemaal bij je past? We maken onder andere gepersonaliseerde geboorteposters, ornamenten, taarttoppers en snijplanken. Met unieke designs proberen we items te maken voor veel memorabele momenten zoals een geboorte, bruiloft of verjaardag. Natuurlijk zijn we ook altijd bezig met nieuwe designs en heb je zelf een verzoek wat je niet in de shop kunt vinden? Laat het ons dan eventjes weten via Facebook of via e-mail.

.

 

Deal van de week

Bestel nu deze toffe, gepersonaliseerde snijplank met €2,50 korting! Hierdoor kost de plank geen €19,95 maar €17,45!

kleine_snijplank_met_voornamen_en_hartjes

Onze meest verkochte items

Met vele unieke designs, hebben we hopelijk altijd wel iets wat bij je past. Heb je tóch een ander idee? Laat het ons dan zeker weten en dan gaan we ons best doen om jouw idee uit te werken.

Heb je een vraag over onze website en/of over onze producten? Neem dan contact met ons op via e-mail of Facebook en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Veilig winkelen vinden wij erg belangrijk. Om die reden hebben wij alle mogelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn.

© Copyright Epic Wood 2016-2019