Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Wanneer we je bestelling ontvangen, gaan we er meteen mee aan de slag. Aangezien wij gepersonaliseerde items verkopen, maken we alles speciaal voor je wanneer je iets bij ons besteld en daardoor duurt het gemiddeld ongeveer 2 tot 3 werkdagen voordat we je bestelling verzenden. Heb je je bestelling sneller nodig? Laat dit ons dan eventjes weten.

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij gebruiken DPD, DHL Parcel en PostNL voor de verzending van onze bestellingen. Binnen Nederland wordt 95% van de bestellingen de werkdag na verzending geleverd en vrijwel iedere zending heeft een Track&Trace code om ze zending te volgen. Zendingen naar het buitenland die met de reguliere post worden verzonden hebben helaas geen Track&Trace. Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, krijg je van ons een e-mail.

Ik wil graag een taarttopper met een metallic kleur – Is het veilig om het stokje in de taart prikken?

Door het verven van de taarttopper, is de topper niet meer “food-safe”. Het beste kun je dit oplossen door het deel van de steker dat je in de bruidstaart wilt prikken, een klein beetje in te wikkelen in vershoudfolie. Dit werkt hetzelfde als dat je bijvoorbeeld verse bloemen in je taart prikt.

Ik heb iets leuks gezien in jullie webshop, maar wil het eigenlijk nét iets anders. Kan dat?

Natuurlijk! 🙂 Aangezien we alle designs zelf maken, kunnen we ook vrij gemakkelijk aanpassingen doen. De meeste kleine aanpassingen kunnen we zonder bijbetaling voor je doen echter voor grotere aanpassingen kan het zijn dat we iets extra moeten rekenen. Stuur ons voor meer informatie gewoon even een e-mailtje of chat met ons via Facebook Messenger.

Ik heb een vraag, maar kan hier geen antwoord op vinden in de FAQ

Stuur ons in dat geval even een mailtje of neem contact op via Facebook Messenger op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/epicwoodNL/

De winkelmand is leeg

Pin It on Pinterest

Share This