Meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje via e-mail of Facebook en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Bestellingen en verzending

Wanneer we je bestelling ontvangen, gaan we er meteen mee aan de slag. Aangezien wij gepersonaliseerde items verkopen, maken we alles speciaal voor je wanneer je iets bij ons besteld en daardoor duurt het gemiddeld ongeveer 3 tot 4 werkdagen voordat we je bestelling verzenden. Heb je je bestelling sneller nodig? Laat dit ons dan eventjes weten.

Wil je graag een account aanmaken in onze webshop? Dit kan via de volgende link:

  • https://www.epicwood.nl/mijn-account/

Vul vervolgens aan de rechterkant je e-mailadres in en dan krijg je automatisch een mailtje van ons met je wachtwoord. Hierna kun je via dezelfde link inloggen. 

Zolang je bestelling nog niet verzonden is, is dit geen enkel probleem. Neem in ieder geval zo snel mogelijk contact met ons op wanneer je verkeerde gegevens hebt ingevuld, zodat we dit kunnen veranderen in ons systeem. Wanneer het verzendlabel reeds aangemaakt is en/of je bestelling al onderweg is, kunnen we dit helaas niet meer aanpassen.

Meestal verzenden wij al onze bestelling met Track&Trace, tenzij de bestelling zo klein is dat het door de brievenbus past. Wanneer Track&Trace beschikbaar is, staat de code altijd vermeld in de e-mail die wij verzenden op het moment dat we je bestelling hebben verzonden.

Wij gebruiken DPD, DHL Parcel en PostNL voor de verzending van onze bestellingen. Binnen Nederland wordt 95% van de bestellingen de werkdag na verzending geleverd en vrijwel iedere zending heeft een Track&Trace code om ze zending te volgen. Zendingen die met de reguliere post worden verzonden hebben helaas geen Track&Trace. Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, krijg je van ons een e-mail.

Antwoord op de meest gestelde vragen

Overige vragen

Door het verven van de taarttopper, is de topper niet meer “food-safe”. Het beste kun je dit oplossen door het deel van de steker dat je in de bruidstaart wilt prikken, een klein beetje in te wikkelen in vershoudfolie. Dit werkt hetzelfde als dat je bijvoorbeeld verse bloemen in je taart prikt.

Natuurlijk! 🙂 Aangezien we alle designs zelf maken, kunnen we ook vrij gemakkelijk aanpassingen doen. De meeste kleine aanpassingen kunnen we zonder bijbetaling voor je doen echter voor grotere aanpassingen kan het zijn dat we iets extra moeten rekenen. Stuur ons voor meer informatie gewoon even een e-mailtje of chat met ons via Facebook Messenger.

Dat is erg vervelend! We doen altijd ons best om alle items zo goed mogelijk in te pakken en garanderen dat hij heel de deur uit gaat, maar helaas komt het weleens voor dat er gedurende de transport iets mis gaat. Neem in alle gevallen eventjes contact met ons op en dan zullen we zorgen dat het netjes wordt opgelost.

Stuur ons in dat geval even een mailtje of neem contact op via Facebook Messenger op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/epicwoodNL/

© Copyright Epic Wood 2016-2019