Houten Geboorteposters

Gepersonaliseerde geboorteposters zijn leuk om te geven en om te krijgen: een houten geboorteposter is een écht origineel kraamcadeau met naam dat voor altijd gekoesterd zal worden. Onze gepersonaliseerde houten geboorteposters zijn uniek en worden natuurlijk gegraveerd met eigen informatie, dus het is een zeer persoonlijk kraamcadeau. Daarnaast past hout in iedere babykamer van zowel een jongen als een meisje.
Desc

9 producten

per pagina
Desc

9 producten

per pagina

Gepersonaliseerde geboorteposters voor in de babykamer

Wanneer je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau, ben je bij Epic Wood aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een uniek kraamcadeau met naam van écht hout! Gepersonaliseerde geboorteposters zijn leuk om te geven en om te krijgen: een houten geboorteposter is een origineel kraamcadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden. Onze gepersonaliseerde houten geboorteposters zijn uniek en worden natuurlijk gegraveerd met eigen informatie, dus het is een écht persoonlijk kraamcadeau. Daarnaast past een houten geboorteposter in iedere babykamer van zowel een jongen als een meisje.

Kraamcadeau online bestellen

Het grote voordeel bij ons is dat je het originele kraamcadeau meteen online kunt bestellen en het wordt snel geleverd. Ook wanneer je over een paar dagen al op kraamvisite gaat en je hebt nog geen cadeautje gekocht, dan hoef je je geen zorgen te maken. Bij Epic Wood koop je online snel een origineel kraamcadeau waar je de ouders gelukkig mee gaat maken! Kijk rustig rond in onze webshop en we weten zeker dat je een leuk design kunt vinden wat perfect past in de babykamer!

Specificaties en afmetingen van de geboorteposters

We maken onze gepersonaliseerde geboorteposters in diverse designs en ze hebben allemaal dezelfde maat; Ongeveer 30 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Je kunt alle personalisatie informatie gelijk invullen op de productpagina, voor je je houten geboorteposter toevoegt aan je winkelwagen. Wil je je houten geboorteposter graag nét iets anders, of heb je een heel ander design in gedachte? Neem dan contact met ons op via de chat, e-mail of Facebook zodat we kunnen kijken of we dit voor je kunnen maken.

Andere gepersonaliseerde items die we maken

Naast geboorteposters maken we ook gepersonaliseerde taarttoppershouten ornamenten voor diverse gelegenheden en keukengerei zoals pollepels en snijplanken.

To Top