Altijd lage verzendkosten van €2,95 per bestelling

Altijd lage verzendkosten van €2,95 per bestelling

Handmade with Love

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wishlist

Altijd lage verzendkosten van €2,95 per bestelling

Handmade with Love

Achteraf betalen met Klarna

Houten Kerstballen

Waarom zou je alleen doorsnee kerstballen in je boom hangen? Versiering die vrijwel iedereen in zijn kerstboom heeft hangen? Met onze unieke gepersonaliseerde, houten kerstballen sta je tijdens kerst extra stil bij belangrijke gebeurtenissen van dat jaar en maak je van de kerstboom een échte unieke en persoonlijke boom.

Toont alle 28 resultaten
VIEW
  • 2
  • 3
  • 4

Kerst is een traditioneel familiefeest, het feest van het licht, waarin we wat meer tijd voor elkaar nemen. We gaan daarna ook snel naar het nieuwe jaar, met al onze goede voornemens. Kan je een beter moment kiezen voor een bijzonder moment, een speciale herinnering? Wij vinden van niet. Met onze houten kerstballen kan je stilstaan bij wat jullie jaar zo uniek maakte, anders dan andere. De herinnering daaraan leg je vast in de tekst en een symbool dat meteen duidelijk maakt waar dit over gaat.

Geef hout als je van elkaar houdt

Hout is een natuurproduct en past daarom beter in jouw kerstboom dan ieder ander product. Een houten kerstbal kan niet stuk vallen en hoeft dus nooit vervangen te worden. Een houten kerstbal is dus ook nog eens een stuk duurzamer dan veel andere kerstspullen. Deze gepersonaliseerde houten kerstballen zijn gemaakt van berkenhout en bestaan uit drie lagen. Het behoeft geen verdere uitleg dat dit zorgt voor stevigheid. Onverwoestbaar is een groot woord, maar breken zullen ze niet. De opdrukken zijn niet geprint maar gegraveerd. Dit gebeurt met een laser. Dit zorgt ervoor dat jouw persoonlijke tekst en symbool altijd zichtbaar blijven, hoe lang geleden die mooie levensgebeurtenis ook plaatsvond.

Speciale momenten koesteren

Er zijn zo van die momenten die nooit meer terug komen of die we een paar keer in ons leven meemaken. We trouwen in principe één keer, krijgen meestal wel meer kinderen en verhuizen nog iets vaker in ons leven. Hoe leuk is ’t om al deze bijzondere gebeurtenissen vast te leggen op een gepersonaliseerde houten kerstbal? Iedere keer opnieuw maak je dan de keuze voor een bepaald lettertype, een symbool, en één of meer namen. Bij elkaar hangend in jullie jaarlijkse kerstboom vertellen ze heel veel over jouw en jullie leven. Zo wordt Kerst elk jaar weer ietsje extra bijzonder.

Eén voor één

Krijgen jullie je eerste kindje of is dat dit jaar geboren? Bestel een houten kerstbal met een mooie design dat bij jullie zoon of dochter past en laat de naam van de baby er in graveren. Zijn jullie net verloofd of is de bruiloft gepland? Hoe mooi en bijzonder is om deze prachtige keuze te vereeuwigen in een unieke kerstbal die jullie samen symboliseert? Hebben jullie besloten om samen te gaan wonen of samen jullie eerste huis te kopen? Ook dat is een moment dat mag worden vastgelegd in een houten kerstgeschenk om in jullie kerstboom te hangen. Jaar voor jaar wordt jullie Kerst dus steeds meer een verzameling van mooie momenten, en herinneringen om te koesteren.

Houten kerstcadeau

Zeker omdat nog niet iedereen bekend is met onze houten kerstballen zijn ze erg leuk en origineel om cadeau om te geven. Zie je al voor je dat jouw familieleden hun persoonlijke kerstballen uitpakken, met hun verraste gezichten? Daarmee is het ook een leuke manier om te laten zien dat je om mensen geeft en ze waardeert. Ze zullen jouw unieke kerstcadeau nooit vergeten.

Categories

Brand

Size

Material

Use

Price

TOP
Volg ons

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelwagen 0

De waardering van www.epicwood.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 113 reviews.
Added to wishlist!