Het is half november en voor de meeste mensen dus ook bijna tijd om de kerstboom op te zetten. Om tijdens kerst nog extra te denken aan wat je dit jaar hebt meegemaakt, maken we gepersonaliseerde houten kerstballen. Leuke houten schijfjes, gegraveerd in allerlei stijlen.

Een houten kerstbal als cadeau

Onze kerstballen zijn super leuk als cadeautje en iets heel anders dan de bekende kerstballen. Uit hout snijden we schijfjes in de vorm van een kerstbal en daar graveren we allerlei leuke gepersonaliseerde designs in. Zo maken we houten kerstballen met de tekst “Our first christmas as Mr & Mrs” als iemand dit jaar getrouwd is, “Our First Home” of “Our New Home” wanneer iemand een huis gekocht heeft en “My First Christmas” als er een baby geboren is. Omdat de ballen maar €10,95 kosten en door ons verzonden worden in een mooie kraft cadeauverpakking, is het erg leuk om hem cadeau to doen of eventueel direct te laten versturen naar degene voor wie het cadeautje is.

Een blijvende herinnering

De kerstballen worden gemaakt van écht hout. De ballen gaan dus eigenlijk ook nooit stuk en kunnen ieder jaar weer in de kerstboom gehangen worden.